Over mij

Mijn naam is Anja Kersten, ik woon in Duiven en heb een gezellig gezin met 2 opgroeiende kinderen. Ik ben een echt gevoelsmens en houd van lezen en schrijven, organiseren en communiceren en ben graag buiten om te wandelen, fietsen, fotograferen en van de natuur te genieten.

 

Na 25 jaar te hebben gewerkt als secretaresse bij diverse grote en kleine bedrijven ben ik mijn eigen bureau gestart: Anja Schrijft. Met mijn enthousiasme, openheid, creativiteit en inlevingsvermogen probeer ik in mijn werk de juiste emotie over te brengen bij de lezer.

 

Mijn diensten zijn met name gericht op zpp-ers en kleine zelfstandigen die zich professioneler willen presenteren en meer klanten en naamsbekendheid willen verkrijgen door middel van een duidelijke website, facebookbedrijfspagina, LinkedInprofiel, Instagram of andere media.

  

foto van anja kersten met laptop

Geïnspireerd door de natuur en de magische uitwerking van edelstenen maak ik wenskaarten. Deze kaarten met mandala's van edelstenen en bloemen hebben een liefdevolle spirituele boodschap.  Het werken met edelstenen leidt tot mooie inzichten die ik graag deel met anderen via mijn edelsteenkaarten en de cadeautjes die maak van edelsteenkralen.