Webdesign

Een goede website is meer dan verzameling mooie plaatjes. Uw website moet bij u passen qua sfeer en stijl en uiteraard aansluiten bij uw doelgroep. Ik kijk graag samen met u naar wie u wilt bereiken, wat uw doel is en hoe u online uw identiteit kunt profileren. Persoonlijke communicatie is daarbij heel belangrijk, ik wil u graag beter leren kennen om het best mogelijke resultaat te bereiken. Uw online bezoeker moet bij de eerste indruk van uw website direct het juiste gevoel krijgen.

 

Ik vind het belangrijk dat de website door uzelf kan worden aangepast. U bent dan volledig onafhankelijk en kan naar eigen inzicht tekst en foto's plaatsen of wijzigen aanbrengen op de site. Uiteraard geef ik hierover uitleg en ben ik beschikbaar voor ondersteuning.

 

Voor het maken van een website maak ik gebruik van kantenklare website templates die eenvoudig kunnen worden aangepast qua stijl en opmaak en uitgebreid kunnen worden eigen foto's, filmpjes of een webwinkel. Alle templates zijn responsive en dus voorbereid voor het gebruik op tablet, mobiele telefoon en pc. Hieronder in de diashow ziet u een aantal voorbeelden van templates die door Anja Schrijft zijn samengesteld.

 

Vanaf € 9 per maand heeft u uw eigen website bij een webprovider. Hierbij inbegrepen is uw domeinnaam, emailadres, hosting, de mogelijkheid tot een webshop en allerlei statistieken waaraan u bijvoorbeeld kunt zien hoe vaak uw pagina is bezocht. Het ook mogelijk om te starten met een gratis website en deze later om te zetten naar een betaalde site met meer marketingmogelijkheden. U betaalt de webprovider rechtstreeks en bent daarmee direct eigenaar van de website, die u na oplevering door Anja Schrijft zelf kunt aanpassen. De website is eenvoudig te linken aan uw social media voor een nog groter bereik. Kijk hier voor mijn werkwijze.

 

Afhankelijk van het aantal uren dat ik nodig heb voor het maken van de website ligt de prijs voor een website rond de € 475,00. U levert zelf de content aan die door mij wordt gecontroleerd en geplaatst. Voor een complexere website of het door Anja Schrijft laten plaatsen van de content komt daar € 30,00 per uur bij. Uiteraard krijgt u vooraf een offerte zodat u precies weet wat u gaat betalen.

 


Hier ziet u mijn site zoals deze op een mobiele telefoon wordt getoond.

 

Veel verouderde websites zijn alleen goed leesbaar op een pc of laptop. Tegenwoordig worden websites responsive gemaakt waardoor ze ook op tablets en mobiele telefoons goed leesbaar zijn.

 

Uw verouderde website kan door mij worden aangepast en vernieuwd met behoud van de huidige domeinnaam. Uw website blijft gedurende dit proces gewoon online!

 

Door het toevoegen van een mobiele communicatiebalk kan direct contact met u worden opgenomen zonder dat eerst de site moet worden doorgescrold. Via deze balk kan men rechtstreeks bellen, appen, mailen en het bezoekadres op een kaart zien.

 

Naast een professionele website is het gebruik van social media een handige manier om meer klanten te werven en naamsbekendheid te creëren. Ik help u graag op weg bij het instellen van uw accounts op Facebook, Instagram of LinkedIn.


Voorbeelden van diverse websites gemaakt door Anja Schrijft, geheel aan te passen aan uw eigen voorkeur qua lay-out, aantal pagina's, lettertype, kleurgebruik en foto's.