Webdesign

Een goede website is meer dan verzameling mooie plaatjes. Jouw website moet bij jou passen qua sfeer en stijl en uiteraard aansluiten bij jouw doelgroep. Ik kijk graag samen met je naar wie jij wilt bereiken, wat jouw doel is en hoe jij online jouw identiteit kunt profileren. Persoonlijke communicatie is daarbij heel belangrijk, ik wil jou graag beter leren kennen om het best mogelijke resultaat te bereiken. Jouw online bezoeker moet bij de eerste indruk van jouw website direct het juiste gevoel krijgen.

 

Ik vind het belangrijk dat de website door jouzelf kan worden aangepast. Jij bent dan volledig onafhankelijk en kan naar eigen inzicht tekst en foto's plaatsen of wijzigen aanbrengen op de site. Uiteraard geef ik hierover uitleg en ben ik beschikbaar voor ondersteuning.

 

Voor het maken van een website maak ik gebruik van kantenklare website templates die eenvoudig kunnen worden aangepast qua stijl en opmaak en uitgebreid kunnen worden met eigen foto's, filmpjes of een webwinkel. Alle templates zijn responsive en dus voorbereid voor het gebruik op tablet, mobiele telefoon en pc. Hieronder in de diashow zie je een aantal voorbeelden van templates die door Anja Schrijft zijn samengesteld.

 

Vanaf € 11 per maand heb je jouw eigen website bij een webprovider. Hierbij inbegrepen is jouw domeinnaam, emailadres, hosting, de mogelijkheid tot een webshop en allerlei statistieken waaraan je bijvoorbeeld kunt zien hoe vaak jouw site is bezocht. Het ook mogelijk om te starten met een gratis website en deze later om te zetten naar een betaalde site met meer marketingmogelijkheden. Je betaalt de webprovider rechtstreeks en bent daarmee direct eigenaar van de website, die jij na oplevering door Anja Schrijft zelf kunt aanpassen. De website is eenvoudig te linken aan jouw social media voor een nog groter bereik. Kijk hier voor mijn werkwijze.

 

Afhankelijk van het aantal uren dat ik nodig heb voor het maken van de website ligt de prijs voor een website rond de € 696,00. Jij levert zelf de content aan die door mij wordt gecontroleerd, gecorrigeerd en geplaatst. Voor een complexere website of het door Anja Schrijft laten schrijven van de content komt daar € 40,00 per uur bij. Uiteraard krijgt je vooraf een offerte zodat je precies weet wat je gaat betalen.

 


Hier een voorbeeld van mijn site zoals deze op een mobiele telefoon wordt getoond.

 

Veel verouderde websites zijn alleen goed leesbaar op een pc of laptop. Tegenwoordig worden websites responsive gemaakt waardoor ze ook op tablets en mobiele telefoons goed leesbaar zijn.

 

Jouw verouderde website kan door mij worden aangepast en vernieuwd met behoud van de huidige domeinnaam. Jouw website blijft gedurende dit proces gewoon online!

 

Door het toevoegen van een mobiele communicatiebalk kan direct contact met jou worden opgenomen zonder dat eerst de site moet worden doorgescrold. Via deze balk kan men rechtstreeks bellen, appen, mailen en het bezoekadres op een kaart zien.

 

Naast een professionele website is het gebruik van social media een handige manier om meer klanten te werven en naamsbekendheid te creëren. Ik help jou graag op weg bij het instellen van jouw accounts op Facebook, Instagram of LinkedIn.


Voorbeelden van diverse websites gemaakt door Anja Schrijft, geheel aan te passen aan jouw eigen voorkeur qua lay-out, aantal pagina's, lettertype, kleurgebruik en foto's.