Projecten

Website en huisstijlontwerp voor ATC Consultancy

Agnes ten Cate werkt als consulant in verandermanagement voor grote bedrijven. Haar vraag was om een website te creeëren als een visitekaartje voor haar bedrijf. De website heeft een krachtige maar warme menselijke uitstraling gekregen,  passend bij Agnes als persoon en als consultant.

Website voor De Taaljuf

De website van De Taaljuf in Ede is compleet vernieuwd. Met frisse kleuren en een mooie foto's wordt de sfeer die Margriet creëert tijdens de taallessen goed weergegeven. 


Website- en logodesign voor Beauty by Charatsri

Schoonheidssalon Beauty by Charartsri heeft een vernieuwde website gekregen waarbij een natuurlijke uitstraling is gebruikt die goed aansluit bij de filosofie van de salon. De vele porfoliofoto's van visagieopdrachten zijn per opdracht geplaatst voor een duidelijk overzicht. Het lettertype van het logo weerspiegelt Charatsri's persoonlijkheid,  ook hier is een natuurlijk element aan toegevoegd.


Flyer voor Fietsspecialist Jordens


Cadeaubon en visitekaartjes voor Reiki door Anja


Flyer en visitekaartjes voor pedicurepraktijk Voet-Werk 


Website voor Voet-Werk

Marina Tijs heeft zich laten omscholen tot pedicure. Haar nieuwe praktijk in Arnhem kreeg een stoere uitstraling met een betonnen vloer en grijs/groene muren. De stijl van de website sluit hier goed bij aan. Een startende ondernemer help ik ook op weg met het aanmelden bij Google mijn bedrijf en ik geef tips over het maken van bedrijfspagina's op social media.

 


Website voor Reiki door Anja

Anja volgde een jaar lang een Reiki therapeutenopleidingen en startte haar eigen praktijk. Samen ontworpen we een logo waarbij het doorgeven van de reikienergie mooi tot uiting komt. De speelse letters en warme tinten maken de website heel toegankelijk en passen goed bij Anja's praktijk. 

 


Website voor Vitalité Yoga & Coaching

Isabelle is al jaren yogadocent en heeft aanvullende opleidingen gevolgd om haar eigen praktijk te kunnen starten. Zij coacht mensen om door middel van voeding, yoga en ademhalingstechnieken vitaler te gaan leven. De site heeft een frisse uitstraling gekregen en er is een pagina gemaakt waar Isabelle haar inspiratie en blogs deelt.

 


Website voor Yoga Yvonne Westervoort

De website van Yvonne zag er prima uit maar was niet makkelijk zelf aan te passen. Oude foto's konden niet door haar worden vervangen. De kleur van het bestaande logo is gebruikt als achtergrondkleur. De website is uitgebreid met een agenda waarop workshops en andere activiteiten worden geplaatst, een gastenboek en nieuwe foto's die eenvoudig zelf zijn te veranderen.

 


Website voor Shiatsu praktijk Zhen-Chi

De website van Zhen-Chi  was wat zakelijk en had een koele uitstraling. Er is gekozen voor een warme, uitnodigende uitstraling. De domeinnaam is verhuisd. Alle teksten zijn uitgebreid waarbij duidelijk is aangegeven voor welke lichamelijke en psychische klachten shiatsu therapie kan worden toegepast.

 


Zakjes met edelstenen en cadeaukaartjes voor Bos & Heij

Organzazakjes gevuld met edelstenencadeaukaartjes en bijbehorende edelstenen voor een hippe cadeauwinkel in Arnhem.

 

De edelstenen die zijn gebruikt voor deze bestelling zijn een malachiet, sneeuwvlokobsidiaan, chalcedoon en regenboogfluoriet.

 


Website voor praktijk Tessa's handREIKIng

Na het volgen van diverse reikiopleidingen besloot Tessa om naast haar reguliere werk een reikipraktijk te starten. Er is een prachtig logo ontworpen en website geeft goed weer wat reiki inhoudt. Door gebruik te maken van frisse kleuren, privéfoto's en een speels lettertype sluit de site goed aan bij wie Tessa is.

 


Website voor Yo's Yoga in Naaldwijk

De website van Yo;sYoga was verouderd en sloot niet meer goed aan bij de harmonieuze yogafilosofie van Jolanda. De domeinnaam is verhuisd, teksten zijn aangepast en de belangrijkste yoga-activiteiten zijn naar voren gehaald. Stockfoto's en eigen foto's van Jolanda zijn verwoven in de nieuwe website.

 


Website voor voetzorgpraktijk Voet op Stap

Medische pedicure Ada Gieling zocht een website die goed aansloot bij de huisstijl van haar praktijk voetzorg Voet op Stap. Haar holistische visie op voetverzorging is duidelijk omschreven in de geplaatsten teksten. Portret- en praktijkfoto's zijn gemaakt door Mabel Fotografie.

 


Website voor Diane Duinhoven

Transfomatiecoach Diane Duinhoven had een verouderde website die op een telefoon of I-pad niet goed te lezen was. Met behoud van haar domeinnaam is de site helemaal aangepast. Inspiratiebronnen voor het ontwerp waren Diane’s stralende persoonlijkheid, de bosrijke omgeving waarin de praktijk is gevestigd en de olijfgroene kleur van haar nieuwe praktijkruimte.

 


Website Hoveniersbedrijf Maassen

Hoveniersbedrijf Henk Maassen heeft mij gevraagd een website te maken die goed aansluit bij het bedrijf en de manier waarop Henk werkt. Klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn voor dit hoveniersbedrijf essentieel.

 


Fietsboompjes

Naar aanleiding van een ontwerpwedstrijd voor een fietsnietje in het Spijkerkwartier in Arnhem heb ik in samenwerking met ontwerpbureau Studio Fons de begeleidende tekst voor het ontwerp van zijn fietsboompje geschreven. De doelstelling van de wedstrijd was: “Ontwerp een iconisch fietsnietje voor het spijkerkwartier. Het moet op één of andere wijze de geschiedenis, het karakter of de identiteit van de wijk uitdragen. De fietsennietjes komen in alle straten te staan soms op zeer prominente plekken, het moet daarom bijdragen aan verfraaiing van de openbare ruimte.”