Webwinkel

Mijn passie voor edelstenen en de natuur heeft geleid tot het maken van een serie edelsteen- en inspiratiekaarten met een spirituele tekst. Deze unieke wenskaarten met mandala's en flat-lays van edelstenen en bloemen zijn kleurrijk, stijlvol en leuk om te versturen of neer te zetten als woonkaart.

 

Speciaal voor het feestelijke verpakken van een presentje heb ik kleine cadeaukaartjes laten drukken van 6 x 6 cm. Deze edelsteenkaartjes zijn voorzien van een krachtige korte tekst en verkrijgbaar in 9 varianten.

 

Het is natuurlijk nog leuker om ook een echte edelsteen cadeau te geven. Kijk eens bij de kaartjes met edelstenen welke stenen en hangertjes er bij de diverse kaartjes te koop zijn.

 

Tenslotte heb ik ook kleine cadeautjes met edelstenen, zoals zelfgemaakte engelenhangertjes en en organza zakjes gevuld met een armbandje, edelsteen, hartje en beschermengeltje van amethist, bergkristal en rozenkwarts.

 


Speciale post aktie

Veel mensen vinden het fijn om post te ontvangen, een positieve boodschap is nu heel welkom. Naast mijn wenskaarten verkoop ik in mijn webshop cadeaukaartjes met bijpassende edelstenen. Een tastbaar cadeautje om iemand een hart mee onder de riem te steken.

 

Om het verzenden nog makkelijker te maken mag je mij het adres van de ontvanger sturen en een korte tekstje. Ik verstuur het cadeaukaartje, voorzien van jouw tekst, met de edelsteen in een organzazakje direct naar jouw familielid, vriendin of collega. De kosten hiervoor bedragen € 6,00. Maak een keuze uit de kaartjes met edelstenen  en stuur mij een persoonlijk berichtje wanneer je hiervan gebruik wilt maken. 

 

cadeaukaartjes met de tekst jouw hart van goud en tijgeroog edelsteen