Cadeaukaartje en bijpassende edelsteen

Een klein cadeautje met een grote betekenis. Soms zoek je een aardigheidje om iemand een hart mee onder de riem te steken. Een edelsteen met een persoonlijk kaartje is dan een mooie gebaar om te laten weten dat je aan iemand denkt. Iedere edelsteen heeft een eigen unieke werking en is een fijne aanvulling bij de positieve boodschap op het cadeaukaartje. Naast edelstenen zijn er ook hangerhartjes van edelsteen verkrijgbaar.

 

Alle kaartjes en edelstenen of hangertjes worden geleverd met in een wit organzazakje van 7 x 9 cm. De steentjes zijn tussen de 2 en 3 cm groot en persoonlijk door mij uitgezocht.  Iedere steen is uniek, omdat het een natuurproduct is kunnen de kleur en vorm enigszins afwijken van de steen op de foto. Een korte beschrijving van de werking van de steen wordt toegevoegd.

 

Op verzoek kan ik de inhoud van de organzazakjes aanpassen met een ander stoort steen of bijvoorbeeld een armbandje van edelstenen.

Cadeaukaartjes met edelstenen harthangertje

Cadeaukaartjes met edelstenen

Wil jij iemand een hart onder de riem steken zonder zelf de deur uit te gaan? Zoek dan een cadeaukaartjes met bijpassende edelsteneen uit en stuur mij het adres van de ontvanger en een korte tekstje. Ik verstuur het cadeaukaartje, voorzien van jouw tekst, met de edelsteen, en een toelichting, in een organzazakje direct naar jouw familielid, vriendin of collega. De kosten hiervoor bedragen € 6,00. In het opmerkingen veld aan het einde van de bestelling kun je alle gegevens invoeren. Bij de verzendkosten vul je in: anjastuurtpost