Edelsteen- & inspiratiekaarten

Geïnspireerd door vondsten uit de natuur en de betoverende werking van edelstenen zijn onderstaande edelsteen- en inspiratiekaarten gemaakt. De werking van de gebruikte edelstenen is samengevat in een inspirerende, liefdevolle boodschap op de achterzijde. Er zijn ook kaarten zonder tekst verkrijgbaar.

 

Alle kaarten zijn standaard verkrijgbaar in de maat 147  x 147 mm en gemaakt van stevig enkelzijdig gestreken 350 grams sulfaatkarton. De voorzijde is glad, de achterzijde goed beschrijfbaar. Op verzoek zijn andere afmetingen leverbaar. 

 

De edelsteenkaarten zijn te koop via mijn webwinkel voor € 2,50 per stuk, inclusief luxe envelop. Op afspraak kunnen de kaarten worden opgehaald in Duiven of tegen vergoeding van de verzendkosten worden opgestuurd. 

 

Op bol.com zijn mijn kaarten per set van 6 te koop in verschillende samenstellingen, inclusief enveloppen. 

Voor het feestelijke verpakken van een presentje heb ik kleine cadeaukaartjes laten drukken van 6 x 6 cm. Deze kaartjes zijn voorzien van een korte tekst en verkrijgbaar in 9 varianten voor € 1,00 per stuk. Daarnaast is het ook mogelijk om een bijpassende edelsteen met het cadeaukaartje in een organzazakje te bestellen.

Kaarten van 147 x 147 mm

Malachiet & gebra

achterkant

Fluoriet & obsidiaan

achterkant


Soulful life

achterkant

Fluoriet & lavendel

achterkant


Chalcedoon & blauw druifje

achterkant

Fresh energy 

achterkant


Labradoriet & amethist

achterkant

Be Open

achterkant


Rozenkwarts & tulp

achterkant

Feel the love

achterkant


Celestien & mookatiet

achterkant

Malachiet & narcis

achterkant


Inner peace

achterkant

Bumblebee

achterkant


Ocean breeze

achterkant


Cadeaukaartjes van 60 x 60 mm