Edelsteenwens & inspiratiekaarten 

Mijn passie voor edelstenen en de natuur heeft geleid tot het maken van een serie edelsteen- en inspiratiekaarten met een spirituele tekst. Deze unieke wenskaarten met mandala's en flat-lays van edelstenen en bloemen zijn kleurrijk, stijlvol en leuk om te versturen of neer te zetten als woonkaart.

 

Alle wenskaarten zijn 147  x 147 mm groot en gemaakt van stevig enkelzijdig gestreken 350 grams sulfaatkarton. De voorzijde is glad, de achterzijde goed beschrijfbaar.  De werking van de gebruikte edelstenen is samengevat in een inspirerende, liefdevolle boodschap op de achterzijde.

Voor mijn winkel op Bol.com stelde ik onderstaande sets van 6 grote edelsteenkaarten, inclusief luxe enveloppen, en 18 cadeaukaartjes samen.  Bij bestelling van 2 sets ontvangt u 20% korting op de totaalprijs. De prijs op Bol.com is inclusief verzendkosten.

 

Bekijk de details en teksten door op de kaartenset te klikken. De cadeaukaartjes zijn 60 x 60 mm en voorzien van een korte tekstje.  De samenstelling van de kaartensets kan op verzoek worden gewijzigd. Alle kaarten zijn ook per stuk te bestellen via Whatsapp of een mailberichtje.

Kaartenset 1

Bestel set 1

Kaartenset 2

Bestel set 2 

Kaartenset 3

Bestel set 3


Kaartenset 4

Bestel set 4

Kaartenset 5

Bestel set 5

Kaartenset 6

Bestel set 6


Kaartenset 7

Bestel set 7

Kaartenset 8

Bestel set 8


Cadeaukaartjes set 1

Bestel set 1

Cadeaukaartjes set 2

Bestel set 2

Cadeaukaartjes set 3

Bestel set 3