Retourneren / herroepingsrecht

 

Het kan natuurlijk zijn dat de geleverde bestelling niet aan uw verwachting voldoet. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Dit kunt u doen door uw retour aan te melden via anjaschrijft@gmail.com of het bijgevoegde retourformulier in te vullen.

 

De aangekochte producten moeten nog wel in dusdanige goede staat zijn, dat ze tegen hetzelfde bedrag weer verkocht kunnen worden anders zal een waardevermindering in acht worden genomen.

 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product op te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort.

 

De kosten voor retour van uw huis naar Anja Schrijft zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 4 voor een brievenbuspakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd moeten worden.

 

Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terug worden gestort mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is en/of het objectief aantoonbaar is dat het product is teruggezonden (bewijs van verzending). U bent verantwoordelijk voor eventuele opgelopen schade aan de artikelen tijdens de retourzending dus pak de producten zorgvuldig in voor verzending.

 

Herroepings Retourformulier